• Kiia-Bettina

3 valokuvaajaa, 3 lokaatiota ja 1 malli

Päivitetty: 12. tammi 2020

Sain tilaisuuden tehdä 3 valokuvaajaa haasteen, jossa jokainen valokuvaaja luo oman kokonaisuuden ja kaikki kuvaavat muiden ideat ja aikaa on 3 minuuttia.


Jessica Kobeissi on ideoinut tämän idean. Olin hyvin utelias näkemään mitten muut kuvaajat työskentelevät.


Mallina oli Aino

Meikin ja hiusten takana oli Tiina Willman


Valokuvaajina minun lisäksi oli Iiro Rautiainen ja Atte Tanner.


Kolme minuuttia on todella lyhyt aika, mutta postiivinen yllätys oli, että sieltä löyty todella hyviä kuvia. Sääli oli, ettei pystytty kuvaamaan pidempää aikaa miljöissä niiden kokonaisuuksien kanssa. Mielelläni olisin kuvannut pidempään jokaisessa setissä.


Ensimmäisenä tehtiin Aten kokonaisuus. Itselläni se menikin isossa paniikissa. Päivä oli yllättävän tuulinen, joten se toi omaa haastetta. Tykkäsin kovasti Aten kokonaisuudesta.Toisena kuvattiin minun ideani. Ajattelin jotenkin, että minulla on tämä hallussa ja hyvä suunnitelma, joka ei toiminutkaan. Paniikki siinä iski. Varsinkin, kun kuvasin ensimmäisenä.Viimeisin kokonaisuus oli Iiron. Iiron kokonaisuus jännitti eniten, koska hän tekee aivan omia maailmoja kuviinsa. Tämä on aika kaukana omasta tyylistäni. Tykkään todella kovasti kuvastani. Tykkäsin myös Iiron kokonaisuudesta. Tyyli oli hyvin mietitty. Miljöössä olisi voinut leikkiä vaikka kuinka kauan.Luulen, että Aino oli myös kovan paineen alla. 3 minuutissa hänenkin saada kiinni meidän ohjeista ja silti pysyä rauhallisena kuvauksen aikana. Hänelle se oli myös hyvin lyhyt aika onnistua. Itselläni oli pieni etu tähän, koska olen työskennellyt Ainon kanssa aikaisemminkin.


Pakko sanoa, että opin paljon tuona päivänä!


Varsinkin sen, että 3 minuutissa voi saada hyviä kuvia.


Kiitos kaikille tästä!


Käykää katsomassa video, niin näette muidenkin kuvat.


-KiiaBettina
33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki