• Kiia-Bettina

Girl and all the Pearls

Joskus toisesta ajatuksesta syntyy jotain aivan uutta.


Tiedätkö tunteen, kun palaset loksahtavat omille pakoilleen?

Uskon, että ''Girl and all the Pearls'' oli tarkoitettu tulevaksi.


Teimme ensin yhden kuvauksen missä osa ajatuksesta jäi pois ja päätimme rakentaa toisen kuvauksen, omana kokonaisuutena.


Loppu tulos oli ''Girl and all the Pearls'' ja tämä on mielestäni huikea, kaikin puolin. Kaikki vain toimi.


Kuvasimme kuvat todella lyhyellä aikataululla. En usko, että ilman aikasempaa kuvausta se olisi onnistunut niin hyvin ja hallitusti tiukasta aikataulusta huolimatta. Kaikki tiesimme mitä teemme ja mitä lähdemme rakentamaan. Tunsimme jo toisemme ja kommunikointi oli hyvin avointa, joka on tärkeää kuvauksessa.
Kuvien valaisu onnistui lähes täydellisesti heti. Olin kuvannut saman valaistuksen erilaisella tavalla, joten tietyllä tavalla tiesin miltä valo näyttää. Se ei kuitenkaan aina ole takuu siitä, että suunniteltu valaisu toimisi juuri siinä kuvauksessa mitä tekee. Tässä kuvauksessa kuitenkin valoja piti hieno säätä ainoastaan ja sen jälkeen pääsimme kuvaamaan.


Toki aina katsoo kuvia ja miettii mitä olisi voinut tehdä toisin, mutta tiedän onnistuneeni tässä kuvauksessa. Käsittelykin onnistui hyvin, toki haastetta oli mukana (joka on aina tervetullut lisä omaan kehittymiseen).


Oma suosikki kohta kuvissa on Sirun silmät ja nuo ihanat kirkkaan siniset rajaukset.


Tätä oli suuri ilo tehdä ja olla mukana. Suurin visio oli meikkaaja-maskeeraaja Tiina Willman, Sirua parempaa mallia tähän ei olisi voinut saada. Kuva on julkaistu Elegant Magazines jo 2019, mutta tämän postauksen aika oli nyt.
Kiitos upealle tiimille tästä, tämä syntyi tiimityöskentelyn tuloksena.


-KiiaBettina

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki