• Kiia-Bettina

Poseerauksesta

Päivitetty: 3. joulu 2019

Tässä on muutamia yksinkertaisia poseeraus vinkkejä!


Olen tehnyt myös postauksen miten valmistautua kuvaukseen, joka löytää täältä.


Ja takaisin poseeraus vinkkeihin!


Aloitetaan jaloista. Haluat pitää jalat hiukan eri tasossa, ja kontraposto asennossa eli paino toiselle jalalle. Et kuitenkaan halua näyttää robotilta.Lantio voi olla rentona ja vähän sivuittais suunnassa valokuvaajaan.


Kädet voivat olla ristissä tai rentona alhaalla.

  • Kädet ristissä haluat, että sormesi näkyvät ja ovat rentona.

  • Kädet alhaalla toinen käsi voi olla etureideillä ja toinen reiden vieressä. Käsien ei tarvitse olla tikku suorana alaspäin.

Sormet, pidä sormet rentoina yhdessä tai hiukan erilleen suurin piirtein samassa määrin. Älä purista sormia yhteen liian kovaa tai liian suorana.Hartiat ovat tärkeät, ellei sinulla ole suuria olkatoppauksia. Haluat hyvän ryhdin kuviin ja kaikki lähtee hartioista. Pidä selkä suorassa ja vie hartioita taakse. Se voi helposti näyttää yliryhdikkäältä joten älä liioittele liikaa.


Pää, haluat kantaa itsesi ylpeydellä, sama ryhdikkyys on hyvä jatkua selästä kaulaan. Joten pidä leukaa hiukan ylhäällä (valokuvaaja kertoo mikä toimii ja mikä ei).


Voit olla hiukan sivuttais suunnassa kameraan tai suoraan kohti. Riippuen mitä haluat kertoa kuvalla.Pieni yli poseeraus toimii hyvin kuvissa, mutta kannattaa myös olla rentona. Usein asento näyttää rennolta, mutta onkin jäykkä todellisuudessa.


Toivottavasti näistä oli jotain apua!


-KiiaBettina
54 katselukertaa0 kommenttia